Головна » 2014 » Травень » 10 » «Пам’ятаємо,славимо,вшановуємо»
18:02
«Пам’ятаємо,славимо,вшановуємо»

Із року в рік часопис віддаляє
Своїх нащадків далі від війни.
Та травень знов і знову нагадає,
Як із життя ішли його сини.
Буяють мирно квіти на могилах,
До сонця красного метелики летять.
А ті, кому війна зламала крила,
Священним вічним сном в могилах сплять.

     9 травня 1945 року…День Перемоги… Для юних – це вже давнина. Все далі і далі відходить від нас та далека, жахлива війна, яка принесла стільки горя на українську землю, насіяла розпачу та біди, змінила історію народів .За 69 мирних років народилися покоління наших батьків, рідних. Але кожне нове покоління дивиться на минуле очима свого часу. Утім, такі події поєднають усіх, з роками набуваючи ще більшої ваги… Про тих, хто пройшов горнило Другої світової, про тих, хто не вижив, і про тих, хто дожив до Перемоги  наша шана, наша пам’ять.

«Пам’ятаємо,славимо,вшановуємо»- під такою назвою проходили заходи з нагоди вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, вдів у с. Хотин

    Урочистості розпочалися панахидою по загиблим воїнам яку відслужив отець Назар з хором храму Амфілохія - Почаївського. Зі святковим вітанням до учасників мітингу звернувся: сільський голова В.В.Гонтар, . Літературно – музичну композицію підготували учні Хотинської ЗОШ під керівництвом  зав. бібліотекою Т. П.Мамчур та зав.клубом с.Хотин С.І.Кімеєвою. Завершилося свято покладанням квітів до обеліска загиблим воїнам.

  

    У публічно – шкільній бібліотеці оформлено книжково – ілюстративну виставку: «Пам”ятаємо героїв, збережемо у серцях їх імена» 

Переглядів: 639 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: