Головна » 2014 » Грудень » 11 » «Книга – дивовижний сад, будинок життя та мудрості»
17:46
«Книга – дивовижний сад, будинок життя та мудрості»

     В бібліотеці с.Хотин  відбулося чергове засідання клубу за інтересами «Книголюб» присвячене книзі-нашому найпершому і найріднішому другу. Провели його у формі свята «Книга – дивовижний сад, будинок життя та мудрості» з участю членів клубу, найактивніших читачів бібліотеки.

          Ведучі свята Магдалина Клембер та Марія Кімеєва  розповіли про безмежну силу книжки.

          Казкарик  Климчук Вадим здійснив подорож у країну Мудрої книги, у таємницю книжкового життя. З історією виникнення книг ознайомила присутніх зав.бібліотекою  Т.П. Мамчур та продемонструвала презентацію »Пам’ятники книзі» В гостях на святі побували герої книг Незнайко ,Червона Шапочка..

          Вірші про книгу читали Ковальчук Оля, Лихацька Дарія, Мурина Христина, Ярмусь Анжела, Маюк Настя. В ході свята було продемонстровано презентацію «Найкрасивіші бібліотеки світу», тапроведено гру «Бібліотека – книжчин дім», переглянуто віртуальну вікторину « Сторінками улюблених казок»

          Активні  учасниці клубу за інтересами  Клембер Магдалина та Кімеєва Марія читала свою поезію розповіла про свої творчі плани.

          На завершення свята  Зав.бібліотекою подякувала всім за участь у святі і закликала : Читайте! Читайте! Читайте! Нехай не буде жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з книги. І пам’ятайте слова з „Повісті минулих літ”, що книги – плоди мудрості, джерело мудрості, світло мудрості. Вчіться у героїв книжок любити нашу землю, її мову, мистецтво. Мандруйте рідною країною, пізнавайте себе і людей, знайомтеся з подіями, які відбулися у давнину заглядайте у майбутнє. Хай завжди живе  книга.

   

   

Переглядів: 1056 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: