Головна » Архів матеріалів
    Всеукраїнський Тиждень дитячого читання проводиться з метою розвитку читацької культури і компетентності читачів, формування культури роботи з книгою засобами залучення учнів до читання художньої, науково-пізнавальної, довідкової літератури, періодичних видань. Провідним завданням при проведені Тижня має бути стимулювання у дітей інтересу до читання та самостійного вибору книг, підвищення інтелектуального та духовного потенціалу школярів, посилення ролі книги в безперервному освітньому процесі. Спілкування з книгою поглиблює рівень знань, допомагає формувати у учнів художній смак. Тиждень дитячого читання проходив у Хотинський ПШБ з 26 по 30березня під назвою "Книга – твій друг і порадник”, підготовлений бібліотекарем Мамчур Т. П . 
 
 
    Протягом тижня книги були проведені такі заходи «Зустріч з книгами всезнайками»(літературне лото). Подожуємо бібліотекамиУкраїни(віртуальна подорож). Подорож у країну Журналію(урок- мандрівка). Загадки розгадаємо – світ пізнаємо(літературний марофон),учні школи брали активну участь у всіх заходах.  Гаряче дискутували в організованому диспуті "Чи потрібно ходити в бібліотеку по книги і читати, коли є Інтернет?”. У святі книги взяли участь учні 1,2,3,4,5,6.  Двері нашої бібліотеки завжди відчинені для юних читачів.
 
Переглядів: 694 | Додав: ya_nazik | Дата: 04.04.2013 | Коментарі (0)

    12 Березня в Хотинській ПШБ відбулась літературна година для учнів 3-4 класів,присвячена Т.Г.Шевченку. Цікаво і захоплююче зав.бібліотекою Т.Мамчур розпочала свято. Вона розповіла дітям про прожиттєвий та творчий шлях Т.Г Шевченка. Найкращий і найцінніший скарб доля дала Т.Г Шевченку лише по смерті - невмирущу славу... Проведено конкурс знавців поезії Т.Г Шевченка.
- Романюк М.-"Заповіт",
- Загреба Олександра "Катерина"
- уривок,Ковальчук Ольга "Реве та стогне Дніпр Широкий",
- Яблонська Леся "Лілея",
- Новосад Людмила "Садок вишневий коло хати",
- Маюк Настя "Сон",
- Гаврищук Тетяна "Мені тринадцятий минало".
    Учні декламуючи твори Шевченка намагалися розкривати всю душу. Книжкову виставку-перегляд:"Вічно живий серед народів",який підготувала зав.бібліотекою ознайомила присутніх з книгами Кобзаря.
Переглядів: 588 | Додав: ya_nazik | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4