Головна » 2014 » Грудень » 16

           6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. Сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Бажаєш жити в мирі – готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я

          Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.

          Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

          Виставка-перегляд світлин присвячена пам’яті земляків, які загинули під час антитерористичної операції на Сході України «Герої не вмирають» відбулася в бібліотеці с. Хотин.

Переглядів: 544 | Додав: ya_nazik | Дата: 16.12.2014 | Коментарі (0)